Per què el cel és blau

i els núvols són blancs?

Benvinguda i normes bàsiques

Benvinguts al Blog!!

Aquest es planteja com una pàgina a on es discuteixin lliurement temes científics (sobretot de física aplicada, meteorologia i climatologia) i d’actualitat que afectin la comunitat científica, així com també a la població en general. Els continguts d’aquest blog respectaran les normes bàsiques de comunicació i convivència respectant la lliure opinió dels usuaris i la llibertat d’expressió en qualsevol dels dos idiomes oficials a Catalunya, el castellà i el català, així com l’anglès.

Aquest Blog va néixer a partir d’una tasca que se’ns requeria fer per una de les assignatures del màster de Medi Ambient: “Comunicació científica” (mantenir un blog fins a finals de maig, i com a mínim dues entrades setmanals, a més sobre el tema en que som “experts”…) o sigui, que ja que l’havia de fer, dons vaig decidir fer-lo ben fet! I la veritat és que li he trobat la gràcia a això d’escriure; no està malament fer saber als altres el que a tu t’interessa i vas “descobrint”. Encara que comporta molta dedicació i sobretot responsabilitat. Aprofito per animar-vos també a que creeu el vostre blog personal!!


Us convido doncs a participar-hi. Tots els comentaris són d’agrair: tant si són per millorar, per fer recomanacions, per felicitar, per obrir un nou tema de discussió, o qualsevol altra cosa que vulgueu. Recordar-vos que us podeu subscriure amb l’opció RSS per estar al dia de les noves noticies que es vagin publicant.

Salutacions,

Montse Costa

peace-and-quiet_-41

Bienvenidos al Blog!!

Este se plantea como una página donde se discutan libremente temas científicos (en concreto sobre física aplicada, meteorología y climatología) y de actualidad que afecten a la comunidad científica, así como también a la población en general. Los contenidos de este blog respetarán las normas básicas de comunicación y convivencia respetando la libre opinión de los usuarios i la libertad de expresión en cualquiera de los dos idiomas oficiales de Cataluña, el castellano y el catalán, y también en inglés.

Este Blog nació a partir de una asignatura del Máster de Medio Ambiente que así lo requería (mantener un blog hasta finales de mayo, y como mínimo crear dos entradas semanales, además sobre el tema en que somos “expertos”…). O sea, que ya que lo tenía que hacer, pues decidí hacer-lo bien hecho!! Y la verdad es que le he cogido el tranquillo a esto de escribir i hacer saber a los demás tus intereses y lo que vas “descubriendo”. Aunque hay que decir que trae mucha faena y responsabilidad su mantenimiento, aprovecho para animaros a que hagáis vuestro propio blog personal!!

Os invito pues a participar. Todos los comentarios son de agradecer: como si son para mejorar, para hacer recomendaciones, para felicitaciones, para abrir un nuevo tema de discusión, o cualquier otra cosa que queráis. Solo recordaros que podéis suscribiros en la opción RSS para estar al día de las nuevas noticias que se vayan publicando.

Saludos,

Montse Costa

 

 

 

Welcome to the Blog!!

This is a free site where we can discuss about scientific nowadays subjects (in particular applied physics, meteorology and climatology) that can affect the scientific community and the general population both. The contents must respect the basically communication rules and must respect the free user’s opinions. You can express your opinion in any Catalan official languages, Catalan or Spanish, and also English.

This blog was born from a task required us to do in Environmental Master’s courses, concretely “Scientific Communication” (keeping a blog until late May, and at least two entries per week, on topic we are “experts “…).  So, as I had to do, I decided to do it well done! And the truth is that I get the hang of writing; is not wrong to make others know what you’re interested in and you discovered. Although involves great dedication and responsibility. Also I invite you to take part in this project; I encourage you to create your personal blog! 

I invite you to participate. All comments are welcome: whether to improve, to make recommendations, to congratulate, to open a new topic for discussion, or whatever you want. You can subscribe, with the RSS option, to keep abreast of new news that I post.

Greetings,

Montse Costa

Deixa un comentari