Per què el cel és blau

i els núvols són blancs?

Cantabria Campus Nobel

Posted by Costa M. a 12 Juny 2012


“5 días. 3 premios Nobel. 50 científicos excepcionales. 100 jóvenes y brillantes investigadores. Una pasión: el mundo de la ciencia en una región del conocimiento.”

Aquest és el lema del Cantabria Campus Nobel (CCN) que s’està donant lloc durant aquesta setmana (de l’11 al 15 de juny de 2012) a Santander. Es tracta d’una trobada internacional única destinada a impulsar els límits el coneixement sobre la base del pensament col·lectiu, l’anàlisi rigurós i l’internanvi d’experiències innovadores.

A la web www.cantabriacampusnobel.es podreu trobar els videos de les conferències que ja han tingut lloc, la retransmissió en directe en les hores d’emissió (matins), el blog i el programa complet, entre altres coses.

Personalment, tinc l’orgull de poder dir que l’amiga i companya Sandra Ricart Casadevall (blog), doctorant en Ciències Experimentals i Sostenibilitat de la UdG, ha rebut una beca per assistir al Cantabria Campus Nobel. D’entre centenars d’estudiants que han sol·licitat una d’aquestes beques, ella i tres altres estudiants de la Universitat de Girona, han estat seleccionades per participar en aquest esdeveniment acadèmic que compta amb la participació de varis Premis Nobel i d’altres personalitats de prestigi del món científic. A més, la satisfacció de la UdG ha estat tan gran que els subencionarà el viatge fins a Santander.

Una resposta to “Cantabria Campus Nobel”

  1. Nena! M’emociono… mira! 😉 Merci guapa! L’orgull és mutu! Crack!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

 
%d bloggers like this: